tisdag 14 januari 2014

DBK öppnar filial i Göteborg!

Vi har länge närt en önskan om att kunna erbjuda människor hjälp i Göteborg. Anledningen är att vi tar emot många människor – både sexberoende och kärleksberoende personer och deras anhöriga – från Göteborg och andra städer på västkusten.

Vi har en önskan om att erbjuda behandling och uppföljning för dessa personer på hemmaplan. Detta har nu blivit verklighet i och med att vi har hittat Ewa Östebrant.

Ewa har lång erfarenhet av att arbeta med beroendeproblematik. Hon är utbildad Beroendeterapeut och Samtalsterapeut med gestaltterapeutisk inriktning. Hon har en bred kompetens om sexberoende, kärleksberoende, anhöriga samt destruktiva relationer där våld förekommer både psykiskt, fysiskt och sexuellt.

Ewa har arbetat i psykiatrin, i landstingen, kommunalt, i den ideella verksamheten HOPP, samt för privata vårdföretag. Hon är grundare till kvinnobehandlingshemmet Leva i Göteborg som hon drev framgångsrikt och med goda resultat under 8 år. Hon har arbetat med psyko-social behandling i 27 år och utvecklat behandlingsprogram för personer med beroendeproblematik sedan 1994.

Verksamheten i Göteborg finns på Holtermansgatan 4, nära Landala Torg.

Telefonnumret är 0725 790 900. Telefontid: tisdag/torsdag 8.00-9.00

Mejl: ewagbg@dbksverige.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar